Din ideelle grønne partner

ROBOCUT SKRÅNINGSKLIPPER

Vores bæltekørende skråningsklipper, Robocut, kører på arealer og under forhold hvor det er menneskeligt umuligt at gå. Lige fra fugtige mosearealer til skrænter på op til 60 grader kører denne fjernstyret maskine uhindret. Med en klippebredde på 130 cm er kapaciteten enorm og driftsomkostningerne nede. Den er fjernstyret, så arbejdsmiljøet er samtidig i top.

Der kan tilkobles forskellige redskaber på maskinen. Dog bruges hovedsageligt slagleklipper, knuser samt stubfræser. Slagleklipper bruges til højt græs og sivområder. Til knusning af busket, krat samt små træer op til ø 10 cm bruges knuserhoved, fælles for disse to redskaber, fordeles det bearbejdede materiale jævnt over terrænet. På svært tilgængelige arealer, bruger vi effektivt den påmonterede stubfræser, der fræser træstød ned under jordoverfladen, således genplantning eller reetablering er muligt.

 

VI RÅDGIVER OG VEJLEDER GERNE

Har du spørgsmål så kontakt os endelig enten på info@poanlaeg.dk eller på tlf. 31399898.

Med fokus på høj kvalitet, erfaring og god service udfører vi alt indenfor anlægsgartneri, pleje og vedligeholdelse for både private, erhvervskunder samt offentlige institutioner. Derudover har vi stor ekspertise i snerydning og glatførebekæmpelse.

img_divider

Hos os får du den bedste service

Vi lægger vægt på kommunikation, samarbejde, kvalitet og et veludført arbejde
Hos os ser vi først den udførte opgave som færdig, når både vores kunde og vi er fuldt tilfredse med arbejdets kvalitet. Vi er professionelle i tilgangen til vores arbejde og ser det som essentielt at levere hver opgave til den aftalte pris og ikke mindst til den aftalte tid.

Vi har altid fokus på kunden
Vi leverer til tiden
Vi leverer kvalitet
Vi leverer til den aftalte pris

Hos os går ambitiøse mål hånd i hånd med service og kundepleje på højeste niveau. Vi søger altid at være på forkant med udviklingen og at videreudvikle vores kompetencer inden for etablering, vedligeholdelse og servicering af udemiljøer, grønne anlæg, ejendomsservice m.v.
Vores medarbejdere består af både vedligeholdelsesgartnere, træfældningsfolk, maskinførere, grå anlægsgartnere og andre specialister. Alle har det tilfælles at de har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse alle former for opgaver.
Vi er en flok yderst engagerede anlægsgartnere som går målrettet og fokuseret efter at realisere hver enkelt kundes behov og vi sætter en stor ære i altid at give kunden den bedste service.