Vi klarer sneen

Bliv fri for at tænke på snerydning og saltning

Intet er smukkere end nyfalden sne og rimklædte træer. Desværre kan disse vejrfænomener være genstand for glatføre og alvorlige ulykker på dine arealer. PO anlæg og vedligeholdelse har igennem mange år oparbejdet en solid kundekreds, der tæller alt fra det lille fortov til industriejendomme på mange tusinder af kvadratmeter. Vi har en stor og moderne maskinpark samt et mandskab, der lever og ånder for vinterarbejdet. Vores nøgleord er kvalitet, tillid, samarbejde og effektivitet.

I samarbejde med dig udarbejder vi en fast kontrakt således, at ønsker og behov opfyldes i forhold til udrykningstider, placering af sne mv. Vi benytter altid et

oversigtskort over arealet, hvorpå der skal udføres arbejde. Her vil indgange, trapper, risikozoner også indtegnes.

Vi har avanceret overvågningssystemer der fortæller, hvornår behovet for glatførebekæmpelse er tilstede. Vores døgnbemandet vintervagt vurderer herefter oplysningerne og kalder mandskab ud efter behov.

SALTNING
Vi udkalder effektivt til saltning ved fare for glatføre. Små arealer, trapper, indgange bliver behandlet ved håndkraft. Stisystemer, cykelstier mv. bliver behandlet med små maskiner. De større arealer dvs. parkeringsarealer, veje, industrier behandles med store saltbiler eller traktorer med flere tons salt i kapacitet.

SNERYDNING
Vi udkalder effektivt til snerydning når behovet opstår. Umiddelbart saltes arealet efterfølgende. Små arealer, trapper, indgange bliver behandlet ved håndkraft. Stisystemer, cykelstier mv. bliver behandlet med små maskiner. De større arealer dvs. parkeringsarealer, veje, industrier behandles med store traktorer med arbejdsbrede på op til 4,2 m.

     

img_divider

Hos os får du den bedste service

Vi lægger vægt på kommunikation, samarbejde, kvalitet og et veludført arbejde
Hos os ser vi først den udførte opgave som færdig, når både vores kunde og vi er fuldt tilfredse med arbejdets kvalitet. Vi er professionelle i tilgangen til vores arbejde og ser det som essentielt at levere hver opgave til den aftalte pris og ikke mindst til den aftalte tid.

Vi har altid fokus på kunden
Vi leverer til tiden
Vi leverer kvalitet
Vi leverer til den aftalte pris

Hos os går ambitiøse mål hånd i hånd med service og kundepleje på højeste niveau. Vi søger altid at være på forkant med udviklingen og at videreudvikle vores kompetencer inden for etablering, vedligeholdelse og servicering af udemiljøer, grønne anlæg, ejendomsservice m.v.
Vores medarbejdere består af både vedligeholdelsesgartnere, træfældningsfolk, maskinførere, grå anlægsgartnere og andre specialister. Alle har det tilfælles at de har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse alle former for opgaver.
Vi er en flok yderst engagerede anlægsgartnere, som går målrettet og fokuseret efter at realisere hver enkelt kundes behov og vi sætter en stor ære i altid at give kunden den bedste service.