Lad os klare det!

I PO anlæg og vedligeholdelse ved vi at flise, asfalt samt grus belægninger skal fremstå rene og uden iøjnefaldende ukrudt som ødelægger strukturen i belægningen og virker skæmmende. Vi tilbyder derfor 1. klasses ukrudtsbekæmpelse. Desuden fjerner vi affald, blade mv.

TERMISK UKRUDT BEKÆMPELSE
Vi behandler arealet med gasbrænding.

PESTICID
Vi behandler arealet med sprøjtemiddel – typisk Roundup.

MEKANISK
Vi behandler arealet med en såkaldt ukrudtsbørste placeret på en specielmaskine.

HAVEAFFALD
Blade, grene og andet affald afhentes og fjernes.

img_divider

Hos os får du den bedste service

Vi lægger vægt på kommunikation, samarbejde, kvalitet og et veludført arbejde
Hos os ser vi først den udførte opgave som færdig, når både vores kunde og vi er fuldt tilfredse med arbejdets kvalitet. Vi er professionelle i tilgangen til vores arbejde og ser det som essentielt at levere hver opgave til den aftalte pris og ikke mindst til den aftalte tid.

  Vi har altid fokus på kunden
  Vi leverer til tiden
  Vi leverer kvalitet
  Vi leverer til den aftalte pris

Hos os går ambitiøse mål hånd i hånd med service og kundepleje på højeste niveau. Vi søger altid at være på forkant med udviklingen og at videreudvikle vores kompetencer inden for etablering, vedligeholdelse og servicering af udemiljøer, grønne anlæg, ejendomsservice m.v.
Vores medarbejdere består af både vedligeholdelsesgartnere, træfældningsfolk, maskinførere, grå anlægsgartnere og andre specialister. Alle har det tilfælles at de har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse alle former for opgaver.
Vi er en flok yderst engagerede anlægsgartnere, som går målrettet og fokuseret efter at realisere hver enkelt kundes behov og vi sætter en stor ære i altid at give kunden den bedste service.