Korrekt plante- og træpleje

Hos PO anlæg og vedligeholdelse har vi stor viden om korrekt plante og- træpleje. Vores uddannede arborister, har en faglig høj viden specielt inden for dette område. Vi kan derfor håndtere selv de vanskeligste opgaver.

BESKÆRING
Alle træer og buske skal med jævne mellemrum beskæres for at bibeholde en sund vækst og form. Typisk beskæres planterne i henhold til artens karakteristika. Dog kan der af hensyn til manglende lysforhold og størrelse kræves en kraftigere beskæring af træet eller busken.

FÆLDNING
Hvis træerne eller buskene er blevet for store, eller der skal gives mere plads og lys til øvrige, er det nødvendigt med fældning.

PO anlæg og vedligeholdelse er specialister i vanskelige træer, der umiddelbart ikke kan lægges ned pga. hus, planter eller andet. Her kræves fældning fra toppen – også kaldet topkapning. Dette sker enten ved opkravling med specielle liner eller pigsko. Eller ved hjælp af lift. Ved ekstreme tilfælde løftes træet ud i bider med kran. Vi sørger for bortfjernelse af alle grenedele samt træstammerne. Hvis ønskes, kan vi skære træet op i brændestørrelse.

PLANTNING
Når man fælder en busk eller et træ er det vigtigt at plante et nyt. Vi har stor viden om de fleste arter og kan rådgive og guide i forhold til ønsker og behov.

img_divider

Hos os får du den bedste service

Vi lægger vægt på kommunikation, samarbejde, kvalitet og et veludført arbejde
Hos os ser vi først den udførte opgave som færdig, når både vores kunde og vi er fuldt tilfredse med arbejdets kvalitet. Vi er professionelle i tilgangen til vores arbejde og ser det som essentielt at levere hver opgave til den aftalte pris og ikke mindst til den aftalte tid.

Vi har altid fokus på kunden
Vi leverer til tiden
Vi leverer kvalitet
Vi leverer til den aftalte pris

Hos os går ambitiøse mål hånd i hånd med service og kundepleje på højeste niveau. Vi søger altid at være på forkant med udviklingen og at videreudvikle vores kompetencer inden for etablering, vedligeholdelse og servicering af udemiljøer, grønne anlæg, ejendomsservice m.v.
Vores medarbejdere består af både vedligeholdelsesgartnere, træfældningsfolk, maskinførere, grå anlægsgartnere og andre specialister. Alle har det tilfælles at de har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse alle former for opgaver.
Vi er en flok yderst engagerede anlægsgartnere som går målrettet og fokuseret efter at realisere hver enkelt kundes behov og vi sætter en stor ære i altid at give kunden den bedste service.