Vi klarer hækken

Hække er både flotte linjer i landskabet, de giver læ og er en god måde at indramme haven på.

OPMÆRKSOMME PÅ SELV DEN MINDSTE DETALJE

Der kræves en indgående og høj faglig viden omkring klippeform, tidspunkt for klipning samt evt. rettidig reducering af sider eller top. Hos PO anlæg og vedligeholdelse arbejder vi med miljøvenlige maskiner og altid med tanke på arbejdsmiljøet.

KLIPNING AF HÆKKE

Hække klippes altid i form, og den rigtige vinkel er vigtig i forhold til at undgå hækken vælter under storm og kraftigt snefald. En korrekt klippet hæk fremstår desuden snorlige og uden huller mv. Vi sørger desuden altid for fuldstændig oprydning efter klipning- og beskæringsarbejde.

ETABLERING OG PLANTNING AF HÆK
Skal du have plantet en ny hæk så klarer vi naturligvis også det. Vælg mellem mange forskellige arter af bøgehæk, ligusterhæk, laurbær, lærk, spirea, fjeldribs og naurhæk. Har du en gammel hæk som skal fjernes så ordner vi også det.

img_divider

Hos os får du den bedste service

Vi lægger vægt på kommunikation, samarbejde, kvalitet og et veludført arbejde
Hos os ser vi først den udførte opgave som færdig, når både vores kunde og vi er fuldt tilfredse med arbejdets kvalitet. Vi er professionelle i tilgangen til vores arbejde og ser det som essentielt at levere hver opgave til den aftalte pris og ikke mindst til den aftalte tid.

Vi har altid fokus på kunden
Vi leverer til tiden
Vi leverer kvalitet
Vi leverer til den aftalte pris

Hos os går ambitiøse mål hånd i hånd med service og kundepleje på højeste niveau. Vi søger altid at være på forkant med udviklingen og at videreudvikle vores kompetencer inden for etablering, vedligeholdelse og servicering af udemiljøer, grønne anlæg, ejendomsservice m.v.
Vores medarbejdere består af både vedligeholdelsesgartnere, træfældningsfolk, maskinførere, grå anlægsgartnere og andre specialister. Alle har det tilfælles at de har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse alle former for opgaver.
Vi er en flok yderst engagerede anlægsgartnere som går målrettet og fokuseret efter at realisere hver enkelt kundes behov og vi sætter en stor ære i altid at give kunden den bedste service.