Vi klarer græsset

Vi analyserer græsset nøje og anbefaler en græsplejestrategi

SOM KUNDE HOS OS ER GRÆSSET ALTID GRØNNERE PÅ DIN SIDE AF HEGNET
Flotte græsplæner kræver en seriøs indsats, men med det rigtige ”know how” samt maskiner er vi klar til at gøre en forskel.

GRÆSKLIPNING
PO anlæg og vedligeholdelse har ekspertisen samt maskinerne. Vi kan derfor udføre græsklipning ved alle typer og størrelser af græsarealer, lige fra boldbaner til naturprægede arealer.

GØDSKNING OG VERTILAKSKÆRING
For at forstærke rodnet samt at undgå uønskede vækster tilbyder vi gødskning og vertikalskæring af jeres græsarealer. Dette er et must for at opnå et smukt græsareal.

OPSAMLING AF BLADE OG GRENE PÅ GRÆSAREALER

img_divider

Hos os får du den bedste service

Vi lægger vægt på kommunikation, samarbejde, kvalitet og et veludført arbejde
Hos os ser vi først den udførte opgave som færdig, når både vores kunde og vi er fuldt tilfredse med arbejdets kvalitet. Vi er professionelle i tilgangen til vores arbejde og ser det som essentielt at levere hver opgave til den aftalte pris og ikke mindst til den aftalte tid.

Vi har altid fokus på kunden
Vi leverer til tiden
Vi leverer kvalitet
Vi leverer til den aftalte pris

Hos os går ambitiøse mål hånd i hånd med service og kundepleje på højeste niveau. Vi søger altid at være på forkant med udviklingen og at videreudvikle vores kompetencer inden for etablering, vedligeholdelse og servicering af udemiljøer, grønne anlæg, ejendomsservice m.v.
Vores medarbejdere består af både vedligeholdelsesgartnere, træfældningsfolk, maskinførere, grå anlægsgartnere og andre specialister. Alle har det tilfælles at de har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse alle former for opgaver.
Vi er en flok yderst engagerede anlægsgartnere, som går målrettet og fokuseret efter at realisere hver enkelt kundes behov og vi sætter en stor ære i altid at give kunden den bedste service.