Lad os klare det!

Belægning
Der findes et utal af forskellige belægningssten og fliser. Anlægsgartner PO rådgiver og vejleder gerne, så du får netop det resultat du ønsker og har behov for. Her kan du læse om et par eksempler på belægning:
Betonsten
Betonfliser er den billigste form for belægning, men kan sagtens gøres spændende. Betonsten findes i et utal af forskellige faconer og farver og kan støbes og laves både med rustikke og mere præcise skarpkantede udformninger.
Granitfliser
Granit er med sin naturbetingede struktur- og farveforskel en elegant løsning, der samtidig holder i mange år. Hvis du vælger at investeret i granit fliser, behøver du stort set ikke at bekymre dig om fliser igen.
Knust granit
Granitskærver og knust granit findes i mange forskellige størrelser og farver. Knust granit bruges til forskellige former for belægning i indkørsler, i bede, på havestier og havegange, på veje og mange andre steder hvor man har brug for et pænt slidstærkt underlag.
Chaussésten
Chaussésten anvendes når der ønskes en smuk og robust naturstens belægning, som holder til det daglige slid fra såvel kørende, som gående. På grund af Chausséstens styrke anvendes de til belægninger i veje, vejbump, rundkørsler, pladser og stier.
Kantsætning og støttemure
Støttemure og kanter kan laves på mange forskellige måder og med mange forskellige materialer.

PO anlæg og vedligeholdelse har hovedsæde i Roskilde, men servicer kunder i hele landet, kontakt os allerede i dag.

img_divider

Hos os får du den bedste service

Vi lægger vægt på kommunikation, samarbejde, kvalitet og et veludført arbejde
Hos os ser vi først den udførte opgave som færdig, når både vores kunde og vi er fuldt tilfredse med arbejdets kvalitet. Vi er professionelle i tilgangen til vores arbejde og ser det som essentielt at levere hver opgave til den aftalte pris og ikke mindst til den aftalte tid.

Vi har altid fokus på kunden
Vi leverer til tiden
Vi leverer kvalitet
Vi leverer til den aftalte pris

Hos os går ambitiøse mål hånd i hånd med service og kundepleje på højeste niveau. Vi søger altid at være på forkant med udviklingen og at videreudvikle vores kompetencer inden for etablering, vedligeholdelse og servicering af udemiljøer, grønne anlæg, ejendomsservice m.v.
Vores medarbejdere består af både vedligeholdelsesgartnere, træfældningsfolk, maskinførere, grå anlægsgartnere og andre specialister. Alle har det tilfælles at de har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse alle former for opgaver.
Vi er en flok yderst engagerede anlægsgartnere som går målrettet og fokuseret efter at realisere hver enkelt kundes behov og vi sætter en stor ære i altid at give kunden den bedste service.
Interested In This Service? Make An Appointment