Din ideelle grønne partner

PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE AF GRØNNE AREALER

Til erhverv, foreninger samt det offentlige tilbyder vi totalløsninger inden for pleje og vedligeholdelse af grønne arealer. Typisk vil disse løsninger være på kontrakt, og driften forløbe automatisk efter individuelt udarbejdet plejeplan, strikket sammen efter kundens ønsker og altid udført af samme uddannede gartner hver gang. Vi udfører selvfølgelig også enkeltstående opgaver hvis dette ønskes.

Vi TILBYDER BLANDT ANDET:
Græspleje
Hække
Bede
Belægninger
Træer & buske
Viceværtsopgaver
Vintertjeneste

Med PO Anlæg og vedligeholdelse som din grønne partner, behøver du ikke længere at bekymre dig om pleje og vedligeholdelse af dine grønne anlæg, desuden slipper du også for at bekymre dig om miljø- og arbejdsmiljøhensyn. Sammen lægger vi en plan for at sikre, at dine grønne arealer altid fremstår præcis, som du ønsker det. Vi rådgiver, vejleder og plejer alt lige fra hække, græs, buske, pur, træer, skov og befæstede arealer.

KOMPETENTE MEDARBEJDERE

Vores medarbejdere, der består af både vedligeholdelsesgartnere, træfældningsfolk, maskinførere, grå anlægsgartnere og andre specialister, har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse alle former for opgaver. De går målrettet og fokuseret efter realisere hver enkelt kundes ønsker og behov og kører ikke hjem før helhedsindtrykket er i orden.

MILJØ
Vi mener at alle har et ansvar for miljøet, det skylder vi os selv og de næste generationer. Derfor arbejder vi naturligvis med miljøvenlige midler og maskiner og følger altid med i udviklingen på markedet indenfor produkter, maskiner mv.

img_divider

Hos os får du den bedste service

Vi lægger vægt på kommunikation, samarbejde, kvalitet og et veludført arbejde
Hos os ser vi først den udførte opgave som færdig, når både vores kunde og vi er fuldt tilfredse med arbejdets kvalitet. Vi er professionelle i tilgangen til vores arbejde og ser det som essentielt at levere hver opgave til den aftalte pris og ikke mindst til den aftalte tid.

Vi har altid fokus på kunden
Vi leverer til tiden
Vi leverer kvalitet
Vi leverer til den aftalte pris

Hos os går ambitiøse mål hånd i hånd med service og kundepleje på højeste niveau. Vi søger altid at være på forkant med udviklingen og at videreudvikle vores kompetencer inden for etablering, vedligeholdelse og servicering af udemiljøer, grønne anlæg, ejendomsservice m.v.
Vores medarbejdere består af både vedligeholdelsesgartnere, træfældningsfolk, maskinførere, grå anlægsgartnere og andre specialister. Alle har det tilfælles at de har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse alle former for opgaver.
Vi er en flok yderst engagerede anlægsgartnere som går målrettet og fokuseret efter at realisere hver enkelt kundes behov og vi sætter en stor ære i altid at give kunden den bedste service.