Faste aftaler, pålidelige medarbejdere og gode priser

VICEVÆRTSOPGAVER
Ved behov for løbende ejendomsvedligeholdelse og pasning, klarer PO anlæg og vedligeholdelse også dette. Vi har igennem årene skabt et stort netværk af samarbejdspartnere, således at alle typer opgaver kan løses effektivt og forsvarligt.

Vi TILBYDER
Affaldshåndtering
Rettidig aflæsning af div. målere
Udskiftning af lyskilder
Trappevask
Beboer kontakt
Tømrerarbejde
Alt gartnerarbejde
Snerydning og saltning

img_divider

Hos os får du den bedste service

Vi lægger vægt på kommunikation, samarbejde, kvalitet og et veludført arbejde
Hos os ser vi først den udførte opgave som færdig, når både vores kunde og vi er fuldt tilfredse med arbejdets kvalitet. Vi er professionelle i tilgangen til vores arbejde og ser det som essentielt at levere hver opgave til den aftalte pris og ikke mindst til den aftalte tid.

Vi har altid fokus på kunden
Vi leverer til tiden
Vi leverer kvalitet
Vi leverer til den aftalte pris

Hos os går ambitiøse mål hånd i hånd med service og kundepleje på højeste niveau. Vi søger altid at være på forkant med udviklingen og at videreudvikle vores kompetencer inden for etablering, vedligeholdelse og servicering af udemiljøer, grønne anlæg, ejendomsservice m.v.
Vores medarbejdere består af både vedligeholdelsesgartnere, træfældningsfolk, maskinførere, grå anlægsgartnere og andre specialister. Alle har det tilfælles at de har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse alle former for opgaver.
Vi er en flok yderst engagerede anlægsgartnere som går målrettet og fokuseret efter at realisere hver enkelt kundes behov og vi sætter en stor ære i altid at give kunden den bedste service.