Vi klarer dine bede

Et flot udendørsmiljø kræver kærlig pleje og vedligeholdelse

Velpassede bede er en fryd for øjet. Men hvad enten det drejer sig om f.eks. smukke blomsterbede eller praktiske krydderplantebede, kræver det en vedholdende indsats og viden for at disse forbliver en fryd at se på.

LUGNING
Jorden skal med jævne mellemrum luges for at mindske ukrudtstrykket. Dette klares både maskinelt og ved håndkraft, alt afhængig af bedtype.

NEDSKÆRING / BESKÆRING
De fleste bede skæres tilbage eller forynges en eller flere gange om året alt afhængig af art mv. Dette for at skabe frodig og blomstrende beplantning.

GØDSKNING
Alle planter har med faste intervaller behov for gødning. Dette hjælper planten med at danne et kraftigt rodnet, og derved en frodig blomster/ bladmasse.

img_divider

Hos os får du den bedste service

Vi lægger vægt på kommunikation, samarbejde, kvalitet og et veludført arbejde
Hos os ser vi først den udførte opgave som færdig, når både vores kunde og vi er fuldt tilfredse med arbejdets kvalitet. Vi er professionelle i tilgangen til vores arbejde og ser det som essentielt at levere hver opgave til den aftalte pris og ikke mindst til den aftalte tid.

Vi har altid fokus på kunden
Vi leverer til tiden
Vi leverer kvalitet
Vi leverer til den aftalte pris

Hos os går ambitiøse mål hånd i hånd med service og kundepleje på højeste niveau. Vi søger altid at være på forkant med udviklingen og at videreudvikle vores kompetencer inden for etablering, vedligeholdelse og servicering af udemiljøer, grønne anlæg samt ejendomsservice m.v.
Vores erfarne medarbejdere har mange års erfaring inden for de forskellige områder og vores store fokus på at realisere kundernes ønsker og drømme gør os til det bedste anlægsgartner firma.
Vi er en flok yderst engagerede anlægsgartnere som sætter en stor ære i altid at give kunde den bedste service